9 mar 2010

CABRA O YAK


Después de la gran nevada de ayer hoy tocaba salir a entrenar, he intentado retrasar la salida lo máximo posible para dejar que el sol derritiera la nieve pero finalmente me he encontrado con este panorama, no sabia si iba montado en la cabra o en un yak como los que pastan por el Tíbet. Finalmente he podido hacer 2h30 de bici en solitario terminando con la subida a Sta creu d’Olorda. Misma ruta de siempre pero paisaje totalmente distinto.

Buena dosis de crioterapia para los maratonianos del domingo!



Con la carretera cortada y subiendo como un señor sin coches


Pocas veces este señal ha tenido tanta razon!

.

3 comentarios:

Cristina dijo...

A veure es que ja es veia a venir.


Si haguéssis anat a les Costes que ha tocat el sol tot el dia haguéssis pensat que era l'estiu, jo he passat molta calor i ni rastre de neu!
Però com que ets globeríssim has anat allà on hi toca la sombra tot el dia arriscan-te a que et féssin posar les cadenes...

Sort que has tornat viu i no has caigut precipici avall en trepitjar una placa de gel, sinó encara t'hauria d'anar a substituir a l'Europolis i no m'aniria bé.

Toni Peris dijo...

Pujant al Tibidabo només estavem els bons, als que no ens fa por l'adversitat i als que una carretera talla no els privará de buscar el limit!

Cristina dijo...

És veritat!!!!!!! tens tota la raó! Merda! ARa m'empenedeixo d'haver sigut una dona fàcil i haver anat a fer Costes...
M'imagino que CASI has trobat el límit, quina enveja... haurem de seguir buscant.

 
www.TONIPERIS.com © 2012 | Designed by Bubble Shooter, in collaboration with Reseller Hosting , Forum Jual Beli and Business Solutions